Nieuw thuis gezocht: Ninjo

AMSTELVEEN – Hallo lieve hondenvrienden, ik ben Ninjo, een lieve 3-jarige hond met een klein hartje. Ik ben een tikje afwachtend en onzeker, maar zodra ik je ken wil ik niets liever dan knuffelen, kusjes geven en spelen.

Ik luister goed naar mijn baas en vind het geweldig om met mijn baasje te wandelen en samen te werken. Ik ga dan ook graag met mijn baasje op pad. Autorijden is voor mij ook geen probleem.

Andere honden weet ik niet zo goed hoe ik daar mee om moet gaan. Mijn verzorgers laten mij hier onder toezicht wel regelmatig met andere honden spelen, zodat ik dit ook kan leren. Als ik in het spel te onstuimig word laat ik mij makkelijk corrigeren. Aan de riem val ik niet uit naar andere honden, maar ben ik wel nieuwsgierig en wil ik graag even kennis maken met mijn soortgenoten.

Ik ben een beetje bang voor harde geluiden. Mijn verzorgers zoeken dan ook een huisje voor mij zonder kleine kinderen en zonder al te veel drukte.

Wordt u mijn nieuwe baasje die leuke dingen met mij wil ondernemen? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers sturen dan een vragenformulier terug. Mocht hieruit een match blijken, dan zullen zij u uitnodigen voor een kennismaking. Uit ervaring is bekend dat bij een eerste kennismaking er meestal gelijk een klik is. Om te voorkomen dat er tijdens dit enthousiasme een te snelle beslissing wordt genomen, vragen wij om nog een tweede en soms zelfs een derde bezoek in te plannen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl