Nieuw thuis gezocht: Rocky en Missy

AMSTELVEEN – Hallo, wij zijn Rocky en Missy, twee leuke staffords van 7 en 8 jaar oud. Wij zijn samen op zoek naar een nieuw huisje.

Ons nieuwe baasje moet wel van wandelen houden, want wij hebben veel beweging nodig. Ook kunnen wij in de auto mee, al vindt Rocky dat wel een beetje spannend. Wij kennen ook de basiscommando’s. Rocky wil nog wel eens een beetje aan de lijn trekken en jaagt graag achter katten en andere honden aan. Wij zijn gewend om samen alleen thuis te blijven.

Wij zijn gek op kinderen, alleen uit enthousiasme zijn we soms een beetje lomp. Onze verzorgers plaatsen ons daarom niet in een huis waar kleine kinderen wonen.

Denkt u ons dat huisje met veel aandacht te kunnen bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers sturen dan een adoptie vragenformulier toe. Mocht er een match zijn dan wordt u uitgenodigd voor een kennismaking.

Uit ervaring blijkt dat er bij een eerste kennismaking vaak al gelijk een klik ontstaat. Om te voorkomen dat een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd nog een tweede en soms een derde keer op bezoek te komen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl