Ode aan Bob Marley’s ‘Babylon By Bus’ door Rootsriders in P60

Veertig jaar na de release van de legenarische ‘Babylon By Bus’ uit 1978, geldt dit album nog altijd als één van de beste live-registraties ooit uitgebracht. Bob Marley tribute band Rootsriders brengt op vrijdag 6 april een hommage aan deze geliefde liveplaat in P60.

Ooit opgericht om de 25ste sterfdag van de Koning van de Reggae te herdenken, treedt de uit de hand gelopen gelegenheidsformatie Rootsriders nog altijd op met hun succesvolle, internationale ‘Tribute2BobMarley’ shows.

Afgelopen jaar stonden de Rootsriders op de bühne met de kleine najaarstour ‘Marley Meets’, waarbij de band aandacht besteedde aan de vroegste, soulvolle en minder bekende Marley van de jaren ’60. Dit keer stapt Europa’s beste Marley tribute in de bus voor de ‘Babylon By Mini Bus’ tour. Met klassiekers als ‘Is This Love’, ‘Exodus’ en ‘Stir It Up’ brengt deze show een ultiem hommage aan de King of Reggae.

In hun minibus trekken Rootsriders van 15 maart tot en met 12 mei door NL en Europa om hun favoriete album eens flink in het zonnetje te zetten!

Kaarten kosten €18,50. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 21.00 uur.

Voor meer informatie zie: http://p60.nl/