Open dag Platform C op 7 april

AMSTELVEEN – Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen zet tijdens de Open Dag op zaterdag 7 april 2018 – samen met Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen – voor iedereen haar deuren open van 14:00 tot 16:30 uur. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, kunst bekijken, creatief bezig zijn, het is allemaal te doen en te zien.

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud; probeer een muziekinstrument uit op de tweede of derde verdieping, volg een ballet- of musicalworkshop in de Balletzaal of kom in de Zonnesteinzaal een korte lezing bijwonen over Engeland in de tijd van Shakespeare. Daar zijn ook optredens van de verschillende ensembles. Op de begane grond kun je meer informatie krijgen over ons modeatelier en zelf aan de slag gaan. Voor informatie over de taalcursussen en het gehele creatieve aanbod zijn er docenten aanwezig op de derde verdieping. De tentoonstelling Alternative Facts is in de kunstuitleen te bekijken, met non-figuratieve schilderijen van Paul Dikker en sculpturen van Willem Harbers. En mis ook de meet & greet niet met deze kunstenaars, onder leiding van Xander Karskens, artistiek directeur van Cobra Museum voor Moderne Kunst.

Het precieze programma staat binnenkort op www.platform-c.nu.