Oscarwinnaar ‘The Shape of Water’ te zien in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – Tijdens de 90e Oscaruitreiking viel de film ‘The Shape of Water’ in de prijzen voor ‘Beste film’ en ‘Beste regisseur’. De rolprent van Guillermo del Toro is vanaf vrijdag 9 maart te zien in Cinema Amstelveen.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt ‘The Shape of Water’, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Regie: Guillermo del Toro
Met: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg e.a.
Overig: romantiek, thriller, fantasy | 120 min. | VS 2017
Duur: Circa 120 minuten geen pauze
Kijkwijzer:

Meer informatie: Cinema Amstelveen