Polderbaan Schiphol dicht van 26 maart tot en met 15 april

De Polderbaan op Schiphol gaat van 26 maart tot 15 april 2018 dicht. In deze periode is er namelijk een groot onderhoud gepland. Mensen die rond De Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan wonen, kunnen in deze periode (ook in de nacht) meer overlast ervaren dan normaal.

Na deze onderhoudsperiode zal de baan ook nog buiten gebruik zijn in verband met veegwerkzaamheden. Deze zijn noodzakelijk na het onderhoud. Op de overige banen wordt regulier onderhoud uitgevoerd. Hierdoor zullen de overige banen elk één week niet beschikbaar zijn. In deze periodes heeft dit invloed op het gebruik van de overige banen.

De planning van alle werkzaamheden is ook op de website van BAS (Bewoners Aanspreekpunt Schiphol) te bekijken. U vindt de planning op www.bezoekbas.nl in het linker keuzemenu onder het kopje “Baanonderhoud 2018”.