Politie Amstelveen op zoek naar getuigen van beroving Stadsplein

AMSTELVEEN – Politie Amstelveen is op zoek naar getuigen in verband met een beroving op het Stadsplein, dit wordt gemeld op de Facebookpagina. De beroving vond plaats op zaterdag 17 maart tussen 20.20 uur en 20.30 uur.

Een jongen moest gedwongen zijn (dure) jas af te geven. Het slachtoffer liep over het Stadsplein in Amstelveen, in de richting van de bibliotheek, toen hij aangesproken werd door een voor hem onbekende jongen. Het vermoeden bestaat dat de verdachte niet alleen was. Omdat er op het moment van de beroving veel jongeren op het Stadsplein aanwezig waren vraagt de politie getuigen zich te melden. 

Heb je informatie, hoe klein ook, heb je misschien de beroving gezien? Of heb je later via via dingen gehoord?

Bel dan naar 0900-8844. Vraag naar collega 34380 en vermeld daarbij het proces verbaal nummer 2018054378.