Politie valt woningen Laan van de Helende Meesters binnen

AMSTELVEEN – Medewerkers van de gemeente Amstelveen zijn dinsdagochtend in samenwerking met de politie meerdere woningen binnengevallen op de Laan van de Helende Meesters.

Bij de gemeente Amstelveen waren aanwijzingen dat er personen in de woningen zouden verblijven, terwijl er geen personen ingeschreven stonden. Er werd namelijk wel gas, licht en water verbruikt. Medewerkers van de gemeente Amstelveen hebben daarop op basis van de woonwetgeving een onderzoek ingesteld.

De politie is rond acht uur in de morgen met meerdere eenheden ter plaatse geweest, ter ondersteuning van de medewerkers van de gemeente. In een appartement werden twee mannen aangetroffen. De twee mannen zijn door de aanwezige politie aangehouden. Het onderzoek naar hun rol in deze zaak loopt op dit moment nog. De mannen zijn vermoedelijk afkomstig uit Engeland.

De politie kon niet vertellen of er bij de actie nog andere bijzonderheden aangetroffen zijn.