Politie zoekt daders zware mishandeling Ouderkerk aan de Amstel

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – Een cafébezoeker is op 16 januari eerder dit jaar in Ouderkerk aan de Amstel zwaar mishandeld. De mishandeling vond plaats voor een café in de Dorpsstraat. Dit meldt mediapartner NH op haar website. Beeld van de mishandeling is onder andere vertoond in Bureau NH.

Het geweld begint wanneer de cafébezoeker een woordenwisseling krijgt met een van de verdachten. Die begint vervolgens in te slaan op de bezoeker. Het slachtoffer probeert zich te verweren en krijgt vervolgens ook schoppen van de andere verdachte. Terwijl het slachtoffer op de grond ligt, wordt er nog een aantal malen tegen zijn hoofd geschopt.

De twee verdachten gaan er op een scooter vandoor in de richting van de Burgemeester Stramanweg. De kleding en het postuur van de twee verdachten zijn vrij goed te zien op camerabeelden.

De recherche geeft de mannen een week de tijd om zich te melden. Indien zij zich niet melden, worden de gezichten van de daders ook herkenbaar getoond. Kent of herkent u één of beide verdachten? Neem neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.