Presentatie en proeverij Koken met kleur! door Joke Boon bij Libris Venstra

AMSTELVEEN – Journalist, kookboekenschrijver en receptontwikkelaar Joke Boon presenteert op zaterdag 24 maart haar nieuwe kookboek Koken met kleur! in Boekhandel Libris Venstra. Behalve de presentatie is er een proeverij waarmee u kennis kunt maken met de recepten uit dit kookboek.

Joke Boon is al jaren geïnteresseerd in wat kleur met de gezondheid doet. Kleur roept niet alleen sterke emoties op, de kleur van een voedingsmiddel houdt ook verband met de voedingstoffen die het bevat. Zo bevatten rood fruit en rode groentesoorten bijvoorbeeld in grote lijnen dezelfde vitaminen en mineralen. In Koken met kleur! vind je informatie over kleurrijk eten én natuurlijk recepten voor gerechten in alle kleuren van de regenboog. Het kookboek verschijnt op 21 maart en sluit perfect aan bij de nieuwe campagne Ga voor Kleur! van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Joke Boon maakte meerdere boeken waaronder het succesvolle kookboek Bonen! dat verkozen werd tot het meest duurzame kookboek van 2016.

Boekhandel Libris Venstra, zaterdag 24 maart van 14.00 – 16.00 uur. Vrij toegang.