Radio Amstelveen komt met nieuw programma: Amstelgasten

Vanaf zaterdag 10 maart gaat er bij Radio Amstelveen het programma Amstelgasten de lucht in. Elke zaterdag zullen er singer/songwriters uit de omgeving in de studio te gast zijn om live muziek te maken en hierover in gesprek te gaan.

Maar liefst anderhalf uur lang kun je luisteren naar muziek van jonge, opkomende muzikanten met een inspirerend verhaal. Oprichters van het programma Anouk Spoeltman en Mila-Marie Bleeksma zeggen: ‘”Met dit programma willen we een podium bieden aan talentvolle mensen met één grote passie: muziek maken. We vinden het belangrijk dat luisteraars het gevoel hebben dat we echt even bij ze in de huiskamer komen. Een relax moment op de zaterdag middag.”

De eerste gasten zijn Simon Brommer, Nikki van Rossum en Yoel Beaucaire van Het Jongemakerscollectief. Nadieh Bindels (Hoofdredacteur 3voor12 Noord-Holland) en Mohammed el Asri (KX Radio, AmsterdamFM) zullen hierbij de presentatie op zich nemen. Later zal ook Anne Kersten (Nijmegen1, NH Nieuws) hieraan toegevoegd worden.

Luister je ook? Elke zaterdag van 12.00 uur tot 13.30 uur live op Radio Amstelveen. Te beluisteren via 107.20 FM of via de website.