Rijwielhandel Zegwaard in Oude Dorp gaat dicht

De bekende rijwielhandel Zegwaard in het Oude Dorp gaat sluiten. Na 42 jaar werken gaat eigenaar Henk Zegwaard met pensioen. Dit meldt het Amstelveens Nieuwsblad.

Lange tijd konden vele Amstelveners terecht bij deze rijwielhandel. Dat gaat nu stoppen. Henk wordt 70 jaar dit jaar en vind het daarom welletjes geweest. Hij stopt niet omdat hij het niet meer leuk vind. Hij wil zijn aandacht gaan richten op andere dingen in het leven zoals de kleinkinderen. Het sleutelen aan fietsen is dan voorbij.

“Ik had een aantal fietsen staan waar ik nog wel iets mee zou kunnen. Die hebben ze net opgehaald. Ik heb ze cadeau gedaan aan Ons Tweede Thuis. Ze hebben hun eigen winkel en een werkplaats met acht werkplekken. De ‘fietsgroep’ knapt fietsen op en verkoopt ze dan weer.” aldus Zegwaard.

Vaste klanten van Henk zijn welkom bij de afscheidsborrel op 30 maart, van 17.00 tot 19.00 uur, in Café Thijs.

De winkel sluit definitief op 31 maart.