‘Rode taxi’ PvdA brengt kiezers woensdag naar de stembus

  Stemgerechtigden die slecht ter been zijn en woensdag 21 maart toch naar de stembus willen, kunnen daarvoor de ‘rode taxi’ van de PvdA Amstelveen inschakelen.

‘Vrijwilligers van de lokale PvdA halen de bewoners thuis op en brengen ze naar het dichtstbijzijnde stembureau’, aldus wethouder en lijsttrekker Jeroen Brandes. ‘Veel stemmen worden onnodig weggegooid, omdat mensen fysiek niet in staat zijn naar een stemlokaal te gaan. Dat is doodzonde en dus helpen we een handje.’

Voor de actie zet de PvdA vrijwilligers en hun eigen auto’s in. Het ritje is verder geheel vrijblijvend. Onderweg wordt er geen stemadvies onderweg gegeven. De ‘rode taxi’ is een traditie van de PvdA en sluit goed aan bij de slogan ‘Zeker zijn dat u kunt stemmen.’

Bel 06-43470656 vóór 21 maart om een afspraak te maken.