Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel doet NLdoet bij Brentano Klaasje Zevenster

AMSTELVEEN – Leden van Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel hebben op zaterdag 10 maart in het kader van NLdoet met veel plezier als vrijwilligers hun handen uit de mouwen gestoken. Zij hebben de tuin bij Brentano verzorgingshuis Klaasje Zevenster lenteklaar gemaakt.

Sinds december 2017 beschikt Klaasje Zevenster over een nieuw gebouw en is er een mooie binnentuin aangelegd. In deze binnentuin moesten verschillende werkzaamheden worden gedaan om de tuin voor de bewoners geschikt te maken.  Alle tuinmeubelen zijn schoongemaakt. Na het schoonmaken zijn ook de tafels en stoelen op verschillende plaatsen in de binnentuin neergezet, zodat de bewoners op de eerste mooie lentedag in de tuin kunnen genieten.

Niet alleen van de zon kan worden genoten, maar ook van de vrolijk gekleurde potten en bakken die door de vrijwilligers met fleurige violen zijn gevuld en die in de binnentuin zijn neergezet. Tevens staan deze potten ook bij de ingang van het restaurant.

 

Foto: Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel