RTVA kaapt domeinnamen nieuwe tramlijn

AMSTELVEEN – De bewoners van Buitenveldert, Amstelveen en Uithoorn krijgen een stem in de naam voor de tramlijn die van Amsterdam-Zuid naar Uithoorn gaat lopen. De vijf volgende namen kwamen uit de koker: Amstellandtram, Amsteltram, Legmeerlijn, ViaVeenlijn en Poldertram.  Dit werd vanmiddag bekendgemaakt tijdens een speciale bijeenkomt in het Oude Spoorhuis in Uithoorn.

Overigens heeft de organisator van de verkiezing wel een steekje laten vallen. De Nederlandse domeinnamen van de vijf mogelijkheden waren bij het bekendmaken nog niet geregistreerd. Ondertussen heeft de redactie van RTVA dat gedaan.

Vanaf 14 maart worden  de inwoners uitgenodigd om te stemmen op de vijf mogelijke namen. Stemmen kan straks online (via  www.vervoerregio.nl), in het gemeentehuis van Uithoorn en in Amstelveen InZicht.

Voor het kopen van de domeinnaam kan de Vervoersregio zich melden via redactie@rtva.nl of 020-5478585.