RTVA zendt uitslagenavond Amstelveen live uit

AMSTELVEEN – RTVA Televisie gaat vanavond (woensdag) vanaf 22.00 live met een uitgebreid verslag van de uitslagenavond. Vanuit het raadhuis houden verslaggevers Harm Jan Volkers, Grady Milovic en Ernst Jan Wilhelmis u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze worden natuurlijk doorgenomen met de lijsttrekkers en leden van de tien deelnemende partijen.

Daarnaast schuift onze columnist Hugo Baudert aan om zijn kijk op de lokale gebeurtenissen  te delen. Natuurlijk worden ook de landelijke ontwikkelingen in de gaten gehouden.  De (tussentijdse) uitslagen hoort u in ieder geval als eerste bij RTVA. Bent u niet in de mogelijkheid om te kijken? Via onze website wordt u via een liveblog ook op de hoogte gehouden van de laatste tussenstanden en eindstand.

RTVA is te ontvangen op Ziggo kanaal 42 en KPN Kanaal 1380. Vanzelfsprekend kunt u ook naar onze live-stream op de website gaan.