St. Patrick’s Day in Amstelveen: P60 café kleurt vanavond groen

AMSTELVEEN – Vandaag is het St. Patrick’s Day. 17 maart is de nationale feestdag van Ierland die uitbundig wordt gevierd om Sint-Patricius te herdenken. Ook in Amstelveen wordt deze dag gevierd. Het P60 café verandert vanavond in een Ierse pub waar Iers bier wordt getapt en Ierse muziek klinkt.

Vanavond wordt het P60 café omgebouwd tot een ware Ierse pub waar Murphy’s bier wordt geschonken. St. Patrick’s Day kenmerkt zich natuurlijk door de groene kleur, vandaar dat iedereen die in het groen komt een gratis biertje krijgt. De avond wordt gevuld met Ierse muziek en gezelligheid.

De FLEVO Fishermen zijn deze avond te gast: een enthousiaste groep folkartiesten uit Almere, met een repertoire bestaande uit Engelse/Amerikaanse/Schotse/Ierse folksongs, shanties en ballades. Denk aan Dubliners klassiekers als ‘Whiskey in the Ja’r en ‘The Wild Rover’. Met typische folk instrumenten zoals de bodrán, tin whistle, banjo en accordeon zorgen ze voor een gezellige sfeer.

P60, Stadsplein 100a in Amstelveen. Zaal open 17.30, aanvang 19.30 uur.