Swingen met de Boogie Nights op 24 maart in P60

P60 maakt op 24 maart de dansvloer vrij voor de Boogie Nights. Deze dansavond wist de rest van Nederland al te veroveren en op vanavond zal dat niet anders zijn in de poptempel van Amstelveen.

Boogie Nights is het retro feest van Nederland. DJ’s draaien de beste muziek uit de jaren 70’s, 80’s en early 90’s. Het unieke aan dit feest is dat alle hits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd verschijnen alle originele videoclips en beelden uit deze tijd op de grote schermen. En als dat nog niet genoeg is, leggen ze P60 vol met een verlichte dansvloer. Stil staan is zeker geen optie.

De Boogie Nights zijn geen onbekende als het om dansavonden gaat. Met landelijke bekende DJ’s weet Boogie Nights elk publiek op de dansvloer te krijgen. Erwin Peters (Radio Veronica), Rob Spijker ( ID&T en Slam FM), Juri Verstappen (Radio Veronica), Mike Van Doorn en Hilko Slik (Radio Veronica) behoren tot deze DJ’s. Zij wisten de rest van Nederland al te veroveren. Zo slaagden zij er al in om meerdere avonden in Luxor Live volledig uit te verkopen. Nu is de beurt aan de dansvloer van P60.

Kaarten kosten in de voorverkoop €10,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €12,50. Aanvang is om 22.00 uur.