The Funky Cat voor nieuwe editie naar P60

Op vrijdag 16 maart is het tijd voor een nieuwe editie van The Funky Cat met Geck-o & Friends in P60. Voor deze zevende editie is er weer een opzienbarend lijstje artiesten opgetrommeld: naast Geck-o staan Wavolizer presents d00d (DK), STOIK (AT), Bold Action en bitface (drum & bass set) op het programma.

The Funky Cat opent de deuren naar zijn wellness resort bij P60. Laat je zakken in onze soundbaths, klieder jezelf onder met smerige basslines en was het er allemaal af met heerlijk geurende melodieën.

Naast de main man Geck-o zijn er vanavond uiteraard meer toppers aanwezig, zoals Wavolizer, die zijn speciale, experimentele project ‘d00d’ zal presenteren. Tevens heeft hij samen met Geck-o laatst nog het nummer ‘Dystopian Space Circus’ gemaakt. Naast deze toppers is er support van STOIK, Bold Action en Bitface!

Bold Action deed de afgelopen jaren flink wat levenservaring op en dat hoor je terug in zijn muziek. Op de vijfde editie van The Funky Cat (juni vorig jaar) deed hij bovendien zijn album release, wat een aantal zeer memorabele momenten opleverde. Vrijdag 16 maart komt hij dat nog eens over doen!

In de voorverkoop kosten kaarten €16,00.  Aan de deur kosten deze €17,50. Aanvang van het evenement is om 22.00 uur.

Voor meer informatie: http://p60.nl/