Wielervereniging WTC De Amstel opent wegseizoen

AMSTELVEEN – Wielervereniging WTC De Amstel organiseert op zomdag 18 maart haar openingswedstrijden op het parcours aan de Startbaan in Amstelveen. Dan wordt het open Regiokampioenschap van Amstelland verreden. Er zullen deelnemers uit heel Noord Holland op de wedstrijd af komen. De Jeugd start om 10.00 uur, gevolgd door de Nieuwelingen en de Dames, met om 13.00 uur de Senioren heren. Het snelle parcours aan de startbaan staat altijd garant voor mooie koersen.

Het wegseizoen is inmiddels gestart voor de renners van WTC De Amstel. De eerste goede prestaties zijn inmiddels ook geleverd. In Amsterdam werd Caspar Hermans in de categorie Masters met overmacht kampioen van Amsterdam, maar ook de Junioren lieten zich al goed zien in het buitenland. In het Belgische Knesselare reed Amstelvener Enzo Leijnse naar de tweede plaats, en daarbij liet hij zijn clubgenoten Owen Geleijn (3e) en Victor Broex (6e) achter zich. De Junioren van WTC De Amstel waren de animatoren van de koers in België.