Woning- en autoinbrekers actief in Amstelveen

AMSTELVEEN – De Amstelveense politie meldt in de nieuwe weekupdate op de Facebookpagina dat er de afgelopen week in totaal 14 keer is ingebroken.

Zeven keer waren woningen het doelwit. De politie doet onderzoek naar de personen die hier verantwoordelijk voor zijn. U kunt daarbij helpen.
Laat uw woning zo “bewoond” mogelijk achter. Voor tips kunt u ook kijken op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl. Mocht u verdachte personen of voertuigen zien, noteer dan zoveel mogelijk (kenteken/signalementen) en bel meteen 112. Bent u aangesloten bij een Whatsapp Buurtpreventie groep? Doe dan ook hier een oproep in om zoveel mogelijk mensen mee te laten kijken. Bent u nog niet aangesloten? Meldt u dan aan via: https://wabp.nl/

Daarnaast werd er ook zeven keer ingebroken in een auto. Nog steeds laten Amstelveense inwoners zeer waardevolle goederen in hun voertuig achter. Twee laptops werden gestolen en de auto’s zelf hadden een hoop schade. Politie Amstelveen waarschuwt om geen waardevolle goederen achter te laten in uw voertuig.