Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana komt naar P60

AMSTELVEEN – De Zuid-Afrikaanse zangeres Dilana komt op vrijdag 13 april naar P60 voor een optreden. Deze rockstar heeft ontzettend veel ervaring met onder andere deelname aan Rock Star: Supernova en The Voice of Holland en komt nu naar de poptempel van Amstelveen voor een show.

Dilana, van oorsprong Zuid-Afrikaans, scoorde enige jaren geleden al eens een hit in ons land met ‘Do You Know’ en kent een rijke samenwerking met grote artiesten. Deze rockchick zit al ontzettend lang in de scene en kan niet wachten om voor jou te gaan rocken.

Zo speelde ze samen met onder andere Tommy Lee en Mick Mars van de band Mötley Crue. Naast dit duo heeft ze ook met Dave Navarro (Jane’s Addiction en Red Hot Chilli Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses) op het podium gestaan. In 2007 stond ze zelfs in het voorprogramma van Aerosmith en Beth Hart.

Support is er deze avond van Lucky 13! Met heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en ijzersterke vocalen die staan als een huis heeft coverband Lucky 13 maar één missie: een muzikaal feestje

In de voorverkoop kosten kaarten €13,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €15,00. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is om 20.30 uur.