ABN AMRO opent nieuw duurzaam kantoor Stadshart

AMSTELVEEN – ABN AMRO heeft op het Stadshart een nieuw kantoor geopend. Het nieuwe kantoor bevindt zich aan het Sandbergplein 25, op de hoek naast het Cobra-museum. In dit duurzaam gebouwde kantoor kunnen klanten een door ABN AMRO nieuw ontwikkelde kantoorformule in de praktijk ervaren.

In de nieuwe formule van de bank staat de combinatie van persoonlijk contact en digitaal gemak centraal. Het nieuwe kantoor op het Stadshart is een pilot-kantoor waar ABN AMRO nieuw bedachte oplossingen en technologieën uitprobeert. Het kantoor heeft daarom een flexibele opzet.

Bij de verbouwing zijn in het pand energiebesparende maatregelen genomen. Ook is bij de verbouwing zo veel mogelijk gebruik gemaakt van materialen die hergebruikt worden.

“Deze circulaire aanpak levert mooie dingen op. Zo loop je het kantoor bijvoorbeeld binnen over een vloermat van tuftdoek, gemaakt van lege PET-flessen en gerecyclede garen van o.a. Urker visnetten en zijn de wandpanelen gemaakt van oude pallets uit heel Europa. Zo is er nog veel meer,” aldus Selma van Staveren, Marketing Communicatieadviseur a.i. namens ABN AMRO.