Achtervolging beëindigd in Aalsmeer

AALSMEER – Aan de Jac. P. Thijsselaan in Aalsmeer is vrijdagavond rond 23.30 uur is een achtervolging door de politie beëindigd. De achtervolging zou mogelijk al in Leiden begonnen zijn. De verdachte heeft volgens de politie meerdere verkeersovertredingen begaan.

Nadat de Audi A3 tot stilstand is gekomen op een grasveld aan de Jac. P. Thijsselaan is de inzittende er vandoor gegaan. De politie is enige tijd in de omgeving op zoek geweest naar een of meerdere inzittenden van de auto. Hierbij is ook de hulp ingeroepen van een politiehelikopter.

Na enige tijd kon de man in de omgeving worden aangehouden door de politie. In de auto zou ook inbrekerswerktuig aangetroffen zijn. De auto is door de politie in beslag genomen.

Update 0:50 uur: Politie Kaag en Braassem meldt op twitter dat een persoon is aangehouden na een achtervolging vanaf de A4 bij Hoofddorp. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto: VTF – Laurens Niezen