Albert Heijn Middenhoven vanaf vandaag weer open

AMSTELVEEN – Albert Heijn Middenhoven heeft de  afgelopen twaalf dagen flink verbouwd. De vernieuwde winkel gaat vandaag woensdagochtend 18 april vanaf 11.00 uur weer open.

In aanloop naar de opening toe, konden enkele vaste klanten met een lichamelijke of visuele beperking op uitnodiging dinsdagmiddag de nieuwe winkel verkennen. In alle rust konden zij de weg leren kennen en werd door de medewerkers alles uitgelegd.

Vanaf vrijdagmiddag 6 april is de winkel gesloten geweest voor de verbouwing. De winkel is groter geworden en er zijn ruim 3.000 artikelen aan het assortiment toegevoegd. Op facebook geeft Albert Heijn Middenhoven aan er naar uit te kijken om de winkel aan alle klanten te kunnen laten zien.

Foto: facebook Albert Heijn Middenhoven