Burger haalt jochie van 9 uit avondrit metro 51

AMSTELVEEN – Een burger heeft afgelopen week een jochie van 9 jaar oud uit metro 51 gehaald. Het ventje zou op weg zijn naar zijn vader, dit meldt politie Amstelveen in de nieuwe update op Facebook. 

Omdat het erg laat was, het ventje erg jong bleek en het nog best wel een stuk reizen was naar de woning van zijn vader, heeft de melder het ventje naar zijn vader gebracht. Daar aangekomen, bleek de vader niet thuis. Deze was aan het werk en wilde niet naar huis komen om zijn zoontje op te vangen. 

De moeder, die elders woont, had gewerkt, was moe en kon het ventje ook niet ophalen. Politie Amstelveen heeft de zorg over het ventje op zich genomen. De situatie bleek na onderzoek zorgelijk te zijn. Er is een melding gemaakt bij de juiste instanties om ervoor te zorgen dat het gezin vanaf nu de juiste hulp aangeboden krijgt.