Duimelot (1,5+) te zien in het Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Duimelot, de sfeervolle theatersolo voor dreumesen en peuters van actrice, zangeres en maker Maud Dolsma, is te zien in het Amstelveens Poppentheater. Duimelot is Maas’ en Dolsma’s eerste voorstelling voor 1,5+. Maud speelde en zong eerder bij Maas in Alleen op de wereld en Alice in Wonderland en is onder andere bekend van de tv-serie Flikken Maastricht. Op zondag 6 mei om 14:00 en 15:30 uur is deze voorstelling te bekijken.

De voorstelling gaat over Duimelot. Hij geeft een slaapfeestje. Ze houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Opgekruld onder haar dekentje of doezelend op een kussen. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Dan zingt ze liedjes en maakt ze muziek met haar instrumenten. Je mag samen met Duimelot muziek maken, zingen, dansen en draaien, of gewoon lekker liggen en luisteren. Kom je gezellig wegdromen bij de maan? Of door de lucht zwieren als een veertje? Je mag je knuffel meenemen. Duimelot is een sfeervolle theatersolo van actrice, zangeres en maker Maud Dolsma voor dreumesen en peuters van anderhalf, twee en drie jaar. Maud speelde en zong eerder bij Maas in Alleen op de wereld en Alice in Wonderland en is onder andere bekend van de tv-serie Flikken Maastricht.

Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl. Of via: 020-6450439.

Toegang is: €8,50