Finale Popprijs Amstelland 2018 in P60

  Plaatselijke poptempel P60 is op vrijdag 4 mei het toneel waarop lokale bands de strijd aangaan tijdens de finale van Popprijs Amstelland 2018. De zes finalisten zetten dan alles op alles om de jury te overtuigen van hun talenten en om in de prijzen te vallen.

De bands worden door een deskundige jury beoordeeld op originaliteit, techniek, creativiteit en podiumpresentatie. Wie plaats zullen nemen achter de jurytafel wordt later bekendgemaakt. Hoe meer mensen hun populaire band supporten, hoe groter de kans dat hun favoriet als winnaar uit de bus komt.

De bands die na drie spannende voorrondes in N201 Aalsmeer een plekje in de finale hebben weten te bemachtigen zijn: Minor CitizenMr. Ray Bass, MoltonGrove , Waltris, START/OVER en Switchboard

Vrijdag 4 mei, zaal open 20.15 uur, aanvang 20.45 uur. P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen