Glamour Event Stadshart druk bezocht

  Stadshart Amstelveen stond gisteren 7 april in het teken van het Unexpected Glamour Event met een bijzondere ‘PINK’-touch. Modeliefhebbers werden getrakteerd op een beautydag met korting, workshops en een Meet & Greet met Mascha Feoktistova bekend van het populaire YouTube-kanaal Beautygloss. Mascha deelde de laatste beautytrends en gaf antwoord op alle make-upvragen van de vele bezoekers. Naast de komst van Mascha waren er tal van andere drukbezochte activiteiten, zoals een vriendinnen fotoshoot, beautyworkshops en een touch-up van het cosmeticamerk MAC Cosmetics i.s.m. de Bijenkorf. Ook de gewilde 1.000 beauty goodiebags voor Personal Shopping Card houders waren binnen no-time vergeven.

Nog meer shopplezier  
Tijdens de feestelijke ‘PINK’ editie ontvingen bezoekers tot 20% korting bij diverse winkels. Daarbij wonnen de meest creatieve modeliefhebbers €250 shoptegoed. Zij maakte de beste ‘Insta-spot’ foto en deelde deze via #stadshartamstlvn. Vershart trakteerde het winkelend publiek op hapjes en de muzikale traktatie kwam van Laurens Mensink en Saskia Iris.

Foto: Josi Nihot