Karaoke met KARAOKEDAN in P60

AMSTELVEEN – Liefhebbers van anime, J-pop en K-pop opgelet. Op 28 april komt de eerste editie van KARAOKEDAN naar P60. Een karaoke avond georganiseerd door Ikemenjou met J-pop en K-pop muziek op het podium van poptempel P60.

KARAOKEDAN brengt je niet de gebruikelijke meezing hits, maar staat in het teken van Anime, J-pop en K-pop muziek. Dit is jouw moment om op het podium te shinen met je favoriete artiesten zoals: MIYAVI, Blood, the Fool and HiTT stood. Durf je de strijd aan? Meld je dan aan voor Karaoke Compo (solo competitie) of Fantastic Two (duo competitie) en grijp je kans op een ‘Star Makeover & 15 Minutes of Fame’.

Zin in wat anders of wordt de spanning je nu al te veel? Er is nog veel meer te beleven naast de karaoke. Bewijs je kennis tijdens onze music quiz, steel de show met je meest fabuleuze outfit en ga met geweldige goodies en prijzen naar huis, of ga shoppen bij een van de aanwezige dealers.

Kaarten kosten in de voorverkoop €9,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €12,50. De zaal gaat open om 19.00 uur. Aanvang is om 19.30 uur.