Kennismakingsmiddag nieuwe Amstelveners in Paaskerk Amstelveen

AMSTELVEEN – De samenwerkende kerken in Amstelveen houden zaterdag 14 april van 14.00 tot 18.00 uur een spelletjesmiddag in het benedenhuis van de Paaskerk, Augustinuspark 1. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Het initiatief is bedoeld om nieuwe én oud Amstelveners met elkaar in verbinding te brengen. Iedereen neemt een hoofdgerecht meebrengt, het liefst uit de eigen cultuur. Alles komt op een grote tafel en wordt met elkaar gedeeld.

Zij: hebben na een lange reis een plek in Amstelveen gevonden. Jij: woont en leeft al jaren in Amstelveen. Kom en ontmoet nieuw-Amstelveners tijdens een grote gevarieerde maaltijd. Leer nieuwe vrienden kennen met interessante verhalen.

Voor aanmelding en meer informatie kunt u mailen naar vluchtelingen@rkamstelland.nl.