Kinderfeest met liedjes van Dirk Scheele in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Zondag 29 april staat Dirk Scheele met Feest!!! in Schouwburg AmstelveenSamen met een rock’n roll band speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen van twee tot zeven jaar. 

Dirk Scheele is al bij veel kinderen bekend van zijn dagelijkse tv-serie op Nickelodeon, zijn theatershows, zijn razend drukbezochte YouTube-kanaal en de stapel kinder-cd’s die hij uitbracht. Ditmaal komt hij naar Schouwburg Amstelveen met een echte rock-‘n-roll band. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij tijdens een heus popconcert voor kinderen vanaf twee jaar zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Daarnaast wordt er ook muziek gemaakt met emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica’s. Bovendien verandert het concert in een daverend dansfeestje als alle aanwezige kinderen nieuwe dansjes leren op een swingende discodance medley van Dirks liedjes. De voorstelling vindt plaats op zondagmiddag 29 april om 14.00 uur in de meivakantie. ‘Met zijn Liedjesband en zijn gitaar, een ‘gaaf stuk speelgoed’, brengt hij muziek tot leven.