Kinderkleding en speelgoedbeurs in Ontmoetingscentrum De Meent

In Ontmoetingscentrum De Meent vindt op zondag 27 mei van 10.00-13.00  een kinderkleding en speelgoedbeurs plaats. De beurs bestaat uit een mooie mix van tweedehands kinderkleding en speelgoed maar ook nieuwe / outlet van winkels.

Als u zelf spullen wilt verkopen, dan kan dat ook. De beurs heeft 75 kramen. Voor 22 euro krijg je een tafel van 200/70 cm. Daarnaast krijg je ruimte voor 1 zelf mee te brengen particulier kledingrek. De opbouw start om 9.00 uur.Om 10.00 uur gaan de deuren open voor de kopers. Op de beurs mag je alles verkopen wat je wil voor  kinderen van 0-18 jaar. Na afloop is er altijd een goed doel waar je je niet verkochte spullen aan kan doneren.

De toegang is gratis. Net als het parkeren.Dit kan op de grote parkeerplaats naast De Meent.