Kliederkerk tussen de lammetjes

AMSTELVEEN – Zondag 22 april is er weer Kliederkerk. Deze keer niet in de Paaskerk, maar op een bijzondere locatie: tussen de lammetjes! Ontdek, klieder en vier je met ons mee deze zondag? Kom dan op deze dag naar Bovenkerkerweg 100 in Amstelveen van 16.00 tot 17.30 uur.

Kliederkerk is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Opgeven kan vóór 21 april bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Nienke van der Heiden geeft aan dat zij (jeugdwerkers) voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar de bezoekers op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.