Koren kunnen zich aanmelden voor de 3e editie van Amstel Korendag 2018

Wil uw koor de gelegenheid krijgen om op te treden op een A-locatie? Dat kan op 7 oktober 2018 bij de derde editie van de Amstel Korendag in P60.

Na inmiddels twee succesvolle edities, maakt organisator The Amstel Gospel Choir zich weer op voor dit fantastische korenfestival. De deuren van P60, poppodium in het drukke Stadshart van Amstelveen, gaan open voor verschillende optredens. Hier zit misschien uw koor wel bij.

Alle soorten koren zijn welkom, zodat 7 oktober in het kader staat van stampende ritmes, close harmonies, popsongs, klassieke zang, wereldmuziek, gospel en wat al niet meer. Ga naar www.amstelkorendag.nl en schrijf uw koor in. Zorg ervoor dat u op tijd bent, want er is nog plaats voor een beperkt aantal koren.