Laatste weekend tentoonstelling Walasse Ting in Van der Togt

AMSTELVEEN – Voor wie de expositie heeft gemist is dit de laatste kans. De tentoonstelling ‘Walasse Ting: The Amsterdam Years’ is deze week – tot en met 15 april 2018 – voor het laatst te zien in Museum Jan van der Togt. De focus van de expositie ligt op de jaren dat Ting woonde en werkte in Amsterdam. Het werk uit deze periode kenmerkt zich door felle, tropische kleuren waarin Chinese symboliek als lotusbloemen en patronen verwerkt zijn.

Museum Jan van der Togt is van 16 tot en met 23 april gesloten in verband met de opbouw van de nieuwe tentoonstellingen. Vanaf 24 april toont het museum werk van de drie genomineerden voor de Bernardine de Neeve-prijs 2018, Joost Bicker Caarten, Jan Doms en Arnout Visser, en de hoogtepunten uit de kunstcollectie van Harry van den Bergh, oud-gemeenteraadslid in Amstelveen.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur