Ladies Night met film ‘De Matchmaker’

AMSTELVEEN – Cinema Amstelveen staat woensdagavond 18 april weer in het teken van Ladies Night. Samen met vriendinnen naar de film ‘De Matchmaker’ en na afloop onder het genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even bijpraten.

‘De Matchmaker’: Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…

Met: Benja Bruijning, Ariane Schluter, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Annet Malherbe e.a.
Overig: romantiek | komedie | NL 2017
Duur: Circa 100 minuten geen pauze
Kijkwijzer:

Woensdag 18 april, aanvang 20.30 uur.
Meer informatie: Cinema Amstelveen