Nationale Glamour Day in Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN – Zaterdag 7 april is het Nationale Glamour Day. Stadshart Amstelveen staat daarom deze dag in het teken van beauty en speciale acties. Tijdens het Unexpected Glamour Event worden bezoekers getrakteerd op een dag vol beauty.

Bezoekers kunnen hun prangende make-upvragen stellen aan Macha Feoktistova, bekend van YouTubekanaal Beautygloss, of met haar op de foto gaan tijdens de Meet & Greet. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, waaronder een beautyworkshop. Op vertoon van de Personal Shopping Card kunnen bezoekers een exclusieve goodiebag ophalen.

Speciaal voor deze feestelijke ‘PINK’ editie worden bij diverse winkels kortingen tot 20% gegeven. Bezoekers kunnen shoptegoed winnen, bijvoorbeeld door de beste ‘insta-spot’-foto te maken en deze te delen via #stadshartamstlvn. Tot slot is er live muziek en wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.