Nieuw thuis gezocht: Moffel

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Moffel, een 16-jarige gecastreerde kater die gek is op aandacht. Ik ben als zwerver in het dierentehuis terecht gekomen en nu op zoek naar een gouden mandje.

Ik zoek een leuk huisje met lieve mensen die wel van een gesprek houden. Want praten, dat kan ik heel goed.

Toen ik in het dierentehuis kwam was ik erg vermagerd. Na onderzoek bij de dierenarts bleek dat ik last heb van een te snel werkende schildklier. Hiervoor krijg ik twee maal daags een tabletje door mijn voer.

Een huisje met balkon vind ik al prima. Dan kan ik af en toe lekker buiten in het zonnetje liggen.

Kunt u mij dat gouden mandje bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl