Nieuw thuis gezocht: Otje

Hallo allemaal, ik ben Otje. Een aanhankelijke dame van bijna 14 jaar oud.

Ik houd van aandacht en kom graag bij je liggen. Ben daardoor ook een echte binnenpoes. Er wordt voor mij een baasje gezocht die veel thuis is en mij ook de aandacht kan geven die ik nodig heb. Verder wordt er voor mij een huisje gezocht zonder kinderen.

Op dit moment krijg ik speciale voeding voor mijn ontlasting.

Denkt u na het lezen van het verhaaltje dat Otje u mij dat gouden huisje kunt bieden? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de woonsituatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl