Nieuw thuis gezocht: Rossie

Hallo lieve hondenvrienden. Ik ben Rossie, een leuke Pitbull-reu van 1 jaar oud.

Ik geniet van alle aandacht die ik krijg en ben dan ook gek op knuffels. Wel ben ik nog onzeker waardoor ik meer begeleiding en training nodig heb. Mijn verzorgers zoeken dan ook een baasje voor mij met ervaring met Pittbulls en die het geduld en de tijd heeft om met mij te trainen.

Omdat ik sterk ben en wat lomp kan zijn, word ik niet bij kleine kinderen, katten of andere honden geplaatst.

Kunt u mij dat fijne thuis bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers sturen dan een vragenformulier. Als daar uit een match blijkt zullen zij u uitnodigen voor een kennismaking.

Uit ervaring is bekend dat bij een e kennismaking er meestal gelijk een klik is. Om te voorkomen dat er tijdens dit enthousiasme een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een 2e en soms een 3e keer langs te komen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl