One Night Stand maakt zijn debuut bij P60

AMSTELVEEN – In samenwerking met Unlimited Vision Records introduceert P60 op zaterdag 21 april een nieuwe urban & hip hop avond in Amstelveen. Op deze avond kun jij los gaan op verschillende urban en hiphop live-acts met in de hoofdrol Kevin & Leafs. Maar ook artiesten als C.I.C, DJ Wavz (van Supergaande), Denzel Moiz, Delany, Thomas Nan en Sinniwavi.

Kevin, die ooit een sessie deed bij 101Barz op YouTube, is sindsdien niet meer weg te denken uit de rap wereld. Hij kent nu al een rijke samenwerkig met artiesten als Lil Kleine, Sevn Alias, Josylvio en nog veel meer. Zijn eigen nummer “Wazig”, waarmee Kevin doorbrak, staat inmiddels op 4,6 miljoen streams. Maar ook “Waarom” doet het goed met 9,6 miljoen streams op Spotify. Deze week heeft Kevin ook zijn nieuwe album “Lente” gedropt op Spotify.

Naast Kevin is Leafs ook aanwezig. De 16-jarige rapper uit Almere, die pas twee jaartjes rapt, heeft al een platendeal bij Noah’s Ark op zak, een EP uitgebracht en doet shows in allerlei uithoeken van Nederland. Je kan hem kennen van zijn nummer “Mamacita” die meer dan 5 miljoen streams heeft op Spotify.

Support is er van: C.I.C, DJ Wavz (van Supergaande), Denzel Moiz, Delany, Thomas Nan en Sinniwavi.

Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop €12,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €15,00. Aanvang is om 21.00 uur.