P60 pakt uit met Kingsnight 2018

AMSTELVEEN – Na een mokerharde editie vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven: op donderdag 26 april pakt P60 groots uit met een nieuwe Ignition | Kingsnight. Er is dan ook een koninklijke line-up samengesteld, want met Dion Timmer, Funtcase en Spag Heddy ben je verzekerd van een onvergetelijke avond.

Headliner Dion Timmer ontdekte dubstep op 10-jarige leeftijd en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. In de afgelopen jaren ontwikkelde Timmer een onderscheidende en herkenbare stijl, met fenomenale akkoordenschema’s, pitched-up vocalen en zijn ongebruikelijke aanpak als het om bass muziek gaat. Releases op labels als OWSLA, Squirrel Records en Excision’s Monstercat volgden en na zijn wereldwijde tour met Excision liggen alle bass music fans aan zijn voeten.

Voordat het zover is zorgt de Britse Funtcase voor de perfecte warm-up. De man-with-the-mask is een welbekende in de dubstep scène en staat garant voor een keiharde set met enkel classics. Wat wil je ook, met deze DJ die nog steeds getekend staat bij hét label wat dubstep naar de mainstream bracht (Circus Records). Afgelopen najaar tourde hij nog door Amerika met Snails, maar op Koningsnacht is Amstelveen aan de beurt.

‘Happy to serve your daily dose of tomato bass!’, oftewel: spaghetti monster Spag Heddy is ook van de partij deze avond. Met releases op Never Say Die! en Buygore heeft hij zijn spot ruimschoots verdiend. Het podium deelde hij al Zomboy, NGHTMRE en Cookie Monsta. Ook vanavond heeft Spag Heddy weer een toffe set in de planning.

Tijdens dit evenement is er support van Kadaver B2B Madcore B2B Valk, Mits en Twophazed. Alle Early Bird-tickets zijn inmiddels uitverkocht, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van een ticket voor deze unieke avond.

Kaarten kosten in de voorverkoop €19,95. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze  €30,00.

De zaal gaat open om 23:00 uur. Dit is ook tevens de aanvangsttijd.