Polderbaan Experience for kids

SCHIPHOL – De Polderbaan is drie weken in onderhoud en wordt niet gebruikt. Schiphol wil jonge omwonenden betrekken bij het onderhoud en hen een interessante, leuke ervaring bieden. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en vind jij het leuk om naar de Polderbaan te komen? Dat kan op zaterdag 7 april.

Tijdens de Polderbaan Experience worden kinderen meegenomen in de wereld van Schiphol en het onderhoud aan de Polderbaan. Hoe en waarom wordt een landingsbaan onderhouden? Hoe werkt de brandweer op Schiphol? En wat doet bijvoorbeeld een marshaller? Medewerkers laten kinderen zo veel mogelijk zien en vertellen over hun werk. En dat allemaal óp de Polderbaan!

De experience is voor directe omwonenden, omdat zij extra hinder ondervinden omdat vluchten van andere banen vertrekken of landen. Per boeking mogen maximaal twee volwassenen en drie kinderen aangemeld worden.
Meer informatie:  www.schiphol.nl/baanonderhoud

Let op: er zijn 300 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij want vol = vol.