Red Hot Chilli Pipers naar P60

Red Hot Chilli Pipers laat grenzen vervagen en gaat door waar anderen stoppen met hun eigenzinnige ‘Bagrock’. De combinatie van traditionele Schotse muziek met populaire pop/rock songs maakt deze band wereldwijd uniek.

Het is (bijna) zover. Na hun spectaculaire show in 2012 zijn de Red Hot Chilli Pipers weer terug in P60 voor een exclusieve Nederlandse show. Op zondag 22 april komt het achtkoppige clubje weer naar Amstelveen met hun unieke combinatie van traditionele Schotse muziek en classic rock. Red Hot Chilli Pipers is wereldwijd bekend en wist al menig festival en podium omver te blazen.

Red Hot Chilli Pipers staan erom bekend bekende covers te doen met een eigen Schotse twist. Van klassieke rock tot klassieke muziek en van Deep Purple’s ‘Smoke on The Water’ tot Journey’s ‘Don’t Stop Believing’. Naast deze genres kunnen ook wat meer moderne nummers niet ontbreken, zoals bijvoorbeeld Avicii’s ‘Wake me up’..

De band speelt voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en af en toe in Duitsland. Maar deze keer brengen ze met hun tour een bezoek aan Nederland. Op zoek naar een avond om nooit te vergeten? Dan ben je zeker van harte welkom.

Kaarten kosten in de voorverkoop €21,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €22,50. De zaal gaat open om 19.30 uur/ Aanvang is 20.15 uur.