Sportbedrijf: ‘We komen eruit met turnverenigingen’

Het Amstelveense Sportbedrijf is er van overtuigd dat de problemen die bij de komst van de nieuwe turnhal zijn ontstaan kunnen worden gladgestreken. De twee nieuwe gebruikers , ODIN en FIT, hadden eerder laten weten moeite te hebben met onder meer de nieuwe huurbedragen.

“De onderhandelingen gaan op zich goed. We zijn nog in gesprek en hebben nog een laatste hobbeltje te gaan. In mijn optiek moeten we daar wel uit kunnen komen,” zegt Leo Beeren van het Sportbedrijf over de situatie. Hij weet daarbij te melden dat de verenigingen voornemens zijn om te fuseren.

“Het is wel een andere situatie. Ze komen van oud naar nieuw en dat is wel even wennen. De verenigingen zijn dolblij dat ze zo’n hal gaan krijgen.  Ik denk dat de toekomst alleen maar rooskleuriger kan worden. Beter dan dit kunnen ze bijna niet hebben. ” aldus Beeren tegenover RTVA.