Tabakszaak Goedkoop verdwijnt ook uit WC Waardhuizen

AMSTELVEEN – De Tabakszaak van Danielle Goedkoop die is gevestigd op Winkelcentrum Waardhuizen aan de Parlevinker stopt er per 1 mei mee. Onlangs verhuisde de slijter nog naar Winkelcentrum Middenhoven. Het kleine winkelcentrum in Waardhuizen dunt zo steeds verder uit.

Het unieke winkeltje van Goedkoop kan al 28 jaar worden getypeerd als een tweede buurthuis. Jarenlang bestierden oma, Anneke en dochter Danielle de kleine zaak waar ook tijd was om lief en leed te delen. Oma en Anneke spraken vele klanten altijd steevast aan met ‘moppie’.

Anneke Goedkoop had voordat zij haar tabakswinkel op WC Waardhuizen begon al jarenlang gewerkt in de tabakszaak van de heer Van Loon. De altijd vrolijk ogende Anneke overleed eind september 2017 op 74-jarige leeftijd aan acute leukemie. Dochter Danielle heeft de zaak nog wel ruim een half jaar voortgezet maar zet er nu dus op 1 mei een punt achter.

Vaste klanten zijn op 28 april, de geboortedag van Anneke Goedkoop, uitgenodigd om het glas te heffen op 28 jaar bijzonder ondernemerschap aan de Parlevinker.