Terug naar de sixties met The Bluebettes in Griffioen

AMSTELVEEN – Back to Mono is een swingende ’trip down memory lane’. De vijf muzikanten van The Bluebettes lieten zich bij hun keuze van pareltjes uit de jaren zestig slechts leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. Vrijdag 20 april treden de dames op in Cultuurcentrum Griffioen.

De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor deze sprankelende ode aan vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

Vrijdag 20 april, aanvang 20.30 uur.

Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen