Test je muzikale kennis tijdens nieuwe editie Popquiz in P60

AMSTELVEEN – Zondag 13 mei is het weer hoog tijd om de muziekkennis van jouw en je vrienden op de proef te stellen. Het bekende popquizteam ‘Martha Wainwrong ain’t right’ komen met de 19e editie van de Muziek-Kwis naar P60.

Een spervuur aan vragen over het beste en slechtste van toen en nu: om 13:00 geven we het startsein voor een ouderwets gezellige Popquiz van de bovenste plank. In deze editie wordt je muzikale kennis in vijf rondes stevig op de proef gesteld. Er kan ook meegezongen worden en alle vragen worden vergezeld van toepasselijke videobeelden. Behalve eeuwige roem maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder LPs van bijvoorbeeld Deep Purple, Beck of Glass Animals.

Als je mee wilt spelen: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en neem je oude buurman mee voor de fragmenten uit de jaren ’60. Hoe gevarieerder het team, hoe beter. Deelname bedraagt €5 per persoon. De zaal gaat open om 13.00 uur. De quiz begint om 13.30 uur.

Aanmelden kan via: grootveld@skynet.be