The King’s Rhythm Crew met JB Meijers in P60

AMSTELVEEN – The King’s Rhythm Crew: een collectief ontstaan naast thuisbasis King of the World om te kunnen spelen met helden en vrienden uit de blues scene. Na meerdere samenwerkingen met andere artiesten zoals Jon Amor en Matt Taylor wisten de mannen deze keer niemand minder dan JB Meijers te strikken! Op donderdag 17 mei staat dit blues collectief op het podium van P60.

Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm begonnen naast project King of the World een nieuw concept om in het begin van 2018 te kunnen spelen met hun vrienden en helden uit de blues scene. “The King’s Rhythm Crew feat.” brengt de mannen terug naar hun muzikale roots. In het verleden speelden ze al met veel artiesten uit het binnen – en buitenland, zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo en vele anderen.

Deze tweede line-up van “The King’s Rhythm Crew feat.” is er een waar de heren erg trots op zijn. JB Meijers is zanger, producer, songwriter, multi-instrumentalist maar bovenal gitarist. Hij doet ongelooflijk veel projecten met verschillende artiesten. Zo kun je hem kennen als onderdeel van The Common Linnets en trad hij op met onder andere De Dijk. Het enige waar het de laatste jaren nog wel eens aan ontbreekt is het spelen van de blues! En dat is precies wat JB samen met de King’s Rhtyhm Crew zal gaan doen. Denk aan oude en nieuwe blues, blues in een nieuw jasje, eigen werk van JB en werk van (blues) helden.

The King’s Rhythm Crew featuring JB Meijers staat garant voor zeer diverse, smaakvolle blues en roots muziek met twee leadzangers, één gitarist extraordinaire, vette toetsen partijen, mooie backing vocals en vooral veel liefde voor (blues)muziek.

Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €13,50. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.